Vanaf 1 augustus 2023 verandert het parkeerbeleid in het historisch centrum van Antwerpen drastisch. Enkel bewoners met een parkeervergunning, andere vergunninghouders en personen met een handicap mogen er nog op straat parkeren.  Als bezoeker bent u dus niet meer welkom om te parkeren in het historisch centrum.

Door de recente regeldrift wordt het als maar risicovoller om u als autobestuurder naar de grootstad te begeven. Beging u in deze wirwar van circulatieplannen, fietsstraten en lage emissiezones een foutje? Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u een administratieve boete of dagvaarding voor de politierechtbank ontving.

Een verschijning voor de politierechtbank kan een indrukwekkende ervaring zijn. U krijgt een hoop juridische termen en wetsartikels naar het hoofd geslingerd. De straffen die u kunnen worden opgelegd zijn niet min: geldboetes, rijverboden, alcoholsloten, verbeurdverklaringen en zelfs gevangenisstraffen.

Doe beroep op onze deskundige bijstand tijdens deze procedure. Wij kunnen u begeleiden om uw dossier op een snelle, eenvoudige en duidelijke manier af te handelen. We overlopen de procedure van A tot Z. U weet op voorhand wat er u te wachten staat en welke straffen u boven het hoofd hangen.

De bijstand van een advocaat in verkeersdossiers wordt bovendien vaak gedekt door uw rechtsbijstandsverzekeraar. Zij nemen de erelonen van uw advocaat ten laste, waardoor de kosten niet voor u zijn. Geen reden dus om onvoorbereid en zonder bijstand naar de politierechtbank te gaan!

Aarzel niet om Advocatenkantoor Verhelst te contacteren wanneer u gedagvaard wegens verkeersinbreuken.